Superbody 2022

2022. 10. 01.

2022-ben sem marad el a Superbody!

A Superbody nem csupán egy verseny. A Superbody hagyomány. Több, mint két évtizedes múltjával ez az az esemény, ami a legnehezebb időkben is életben tartotta a magyar testépítést. Sőt, ennél többet tett: lefektette a modern bodybuilding versenyzés alapjait Magyarországon, és olyan színvonalat hozott, mind szervezés, mind díjazás tekintetében, ami egyedülálló a magyar testépítő sport életében.

Nem lesz ez másképp a 2022-es évben sem. A verseny összdíjazása a már megszokott színvonalú, több millió forintra rúg. A magyar testépítő élet színe-java képviselteti magát a Superbody-n - ezen a versenyen indulni mindig is presztízs értékű volt, a kiemelkedő díjazástól teljesen függetlenül. Aki pedig már profi vizekre evezett, általában a nézőközönség sorai között megtalálható - mindenkit érdekel, ki viszi el a végső trófeát!

Az idei évben sem szorítkozunk a testépítésre, mivel a tavalyi Fekvenyomó Pro Show után idén a Builder Edzőtermek csatája döntője zajlik a színpadon! Méltó találkozása ez az erősportoknak - a legizmosabbak, és a legerősebbek ugyanazon a színpadon csapnak össze a saját versenytársaikkal!

A versenyre elővételben tudsz jegyet venni itt, ráadásul szeptember 19. és október 9. között ezt early bird kedvezménnyel, 2990 Ft-os áron teheted meg! Október 10-től a verseny napjáig 3990 Ft-os áron tudsz elővételben jegyet venni, míg a helyszínen ez 4990 Ft-ba fog kerülni. De most figyelj: MINDENKI, aki jegyet vesz a Superbody-ra, egy több, mint 5000 Ft értékű ajándékcsomagot kap a helyszínen, így a belépésért fizetett összeg gyakorlatilag jelképes, hiszen a jegyed árát bőségesen vissza fogod kapni Scitec Nutrition termékek formájában! (Early bird jegy esetén több, mint 2000 Ft pluszban leszel - 2990 Ft-ért egy belépőt, és több, mint 5000 Ft-nyi Scitec terméket kapsz!)

Ha neked ez sem elég, és szeretnéd a versenyt az első sorokból figyelni, a magyar testépítő élet krémjének társaságában, akkor vedd meg a VIP jegyet 19 990 Ft-ért! A VIP jegyet vásárlóknak idén is 10 000 Ft értékű termékcsomagot adunk ajándékba, illetve biztosítjuk az étkezést az elkülönített VIP részlegben. Plusz az élmény, hogy egy elit társaságban ülve, az első sorokból szurkolhatsz a legjobbaknak!

Töltsd a szombati napot azokkal, akiknek ez a sport ugyanolyan fontos, mint neked! Azokkal, akik értik, miért kell naponta dobozolnod a kaját, akik nem kérdezik meg, miért akarsz még izmosabb lenni, akik nem néznek rád ufóként, amikor a turmixodat legurítod, és akikkel félszavakból is megértitek egymást, hiszen egy nyelvet beszéltek - a vasak nyelvét!

A versennyel kapcsolatos friss infókat keresd a www.superbody.hu oldalon!

Rendeld meg a jegyedet itt:   Jegyrendelés

Versenyzőknek regisztráció itt: Regisztráció

Korábbi bejegyzések

Iratkozz fel hírlevelünkre!

BOLTUNK NYÍREGYHÁZÁN

Nyíregyházi üzletünkben már 1998 óta állunk mindenki rendelkezésére aki minőségi táplálékkiegészítőkkel szeretné mindennapjait élhetőbbé, egészségesebbé tenni.

boltunk címe /
4400 Nyíregyháza, Nyírfa tér 3.