Rólunk

Nyíregyházi üzletünkben (a Nyírfa tér 3. szám alatt - Nyírfa tér 3 – Google Térkép) már 1998 óta állunk mindenki rendelkezésére aki minőségi táplálékkiegészítőkkel szeretné mindennapjait élhetőbbé, egészségesebbé tenni.
 
Üzletünk nyitvatartása: 
Hétfőtől - péntekig:09h - 18h
Szombat: 09h - 14h
Vasárnap:ZÁRVA
 
bolt.jpg (65 KB)
 
Az a kor már elmúlt amikor azt mondták, hogy „60mg/nap C-Vitamin elég” valamint a „Sportrobi is jó fehérje” (erre a „nagy öreg” testépítők még emlékezhetnek).
A táplálkozástudomány fejlődése valamint a köztudottan agyonkezelt, csökkent ásványi anyag, nyomelem és vitamin tartalmú élelmiszerek megjelenése fokozta a tudatosan, egészségesen táplálkozni akaró emberek igényeit.
 
Üzletünk a Scitec Nutrition teljes áruválasztékával áll vásárlóink rendelkezésére. Bővebben: http://popeyesport.hu
Minden vásárlónak más az igénye, van aki dagadó izmokat szeretne, míg más karcsú lenni vagy „csak” egészségesen energikusan élni pl. ízületi fájdalmak nélkül.
Ennyi év tapasztalata után bátran mondhatom, hogy az igények tárháza széles de a megoldások lépést tartanak az elvárásokkal.
Ma már a táplálék kiegészítő piac széles, nagy a kínálat a vásárlók sokszor azt sem tudják mi alapján válasszanak.
 
Alap elvárás, hogy ha valamiért fizet akkor szeretne garantált minőséget venni és tudni, hogy az van benne amit rá is írnak.
Fontos és elgondolkodtató, hogy az igen keresett fehérjék piacán az országban egyedülálló módon a Scitec Nutrition vállal 100% garanciát azok minőségére.
 
Termékpalettánkat szélesíti még, szabadidő ruházat, valamint a súlyzós edzéshez szükséges felszerelések (edzőkesztyűk, fogyasztó- és súlyemelő övek stb.) .
Vásárlóink üzletünkben Nyíregyházán a Nyírfa tér 3. szám alatt (Nyírfa tér 3 – Google Térkép) folyamatos akciókban, engedményekben részesülnek.
 
Üzletünk nyitvatartása: 
Hétfőtől - péntekig:09h - 18h
Szombat: 09h - 14h
Vasárnap:ZÁRVA
 
Várunk szeretettel! :)

Iratkozz fel hírlevelünkre!

BOLTUNK NYÍREGYHÁZÁN

Nyíregyházi üzletünkben már 1998 óta állunk mindenki rendelkezésére aki minőségi táplálékkiegészítőkkel szeretné mindennapjait élhetőbbé, egészségesebbé tenni.

boltunk címe /
4400 Nyíregyháza, Nyírfa tér 3.